گرم کردن تجارت کارخانه تکنولوژی تکنولوژی

گرم کردن: تجارت کارخانه تکنولوژی تکنولوژی خبر اقتصادی

گت بلاگز اخبار پزشکی نوشیدن شیر اُرگانیک ریسک بیماری قلبی عروقی را کم کردن می دهد

مطالعه تازه نشان می دهد شیر اُرگانیک در مقایسه با شیر معمولی سرشار از اسیدچرب امگا۳ است که سلامت قلب عروق را تقویت می کند. 

نوشیدن شیر اُرگانیک ریسک بیماری قلبی عروقی را کم کردن می دهد

نوشیدن شیر اُرگانیک ریسک بیماری قلبی عروقی را کم کردن می دهد

عبارات مهم : بیماری

مطالعه تازه نشان می دهد شیر اُرگانیک در مقایسه با شیر معمولی سرشار از اسیدچرب امگا۳ است که سلامت قلب عروق را تقویت می کند.

به گزارش مهر، شیر ارگانیک شیری است که گاو با ۱۰۰ درصد علف ارگانیک و رژیم غذایی مبتنی بر غلات تغذیه شده است باشد.

درحالیکه اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ از مواد مغذی مهم بدن هستند، مصرف بیش از اندازه زیاد امگا۶ و بسیار کم امگا۳ می تواند ریسک بیماری قلبی-عروقی، چاقی و دیابت را زیاد کردن دهد.

نوشیدن شیر اُرگانیک ریسک بیماری قلبی عروقی را کم کردن می دهد

یافته ها نشان می دهد شیر ارگانیک دارای نسبت تقریبا یک به یک امگا۶/امگا۳ هست، درحالیکه این نسبت در شیر معمولی ۵.۷ به یک است.

شیر ارگانیک همچنین در مقایسه با شیر معمولی ۵۲ درصد کمتر اسید چرب امگا۶ دارد. بعلاوه شیر ارگانیک دارای بالاترین میزان اسیدچرب اسید لینولئیک (CLA) است.

مطالعه تازه نشان می دهد شیر اُرگانیک در مقایسه با شیر معمولی سرشار از اسیدچرب امگا۳ است که سلامت قلب عروق را تقویت می کند. 

«چارلز بن بروک»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جانز هاپکینز، در این باره می گوید: «توازن عالی اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ در محصولات لبنی حاصل از شیر ارگانیک به مصرف کنندگان کمک می کند تا ریسک بیماری قلبی عروقی و سایر بیماری های متابولیک را کم کردن دهند.»

به گفته محققان، اسیدهای چرب امگا۳ و CLA علاوه بر فایده های متابولیکی و قلبی-عروقی جهت زنان باردار و شیرده، نوزادان و کودکان هم بافایده هستند.

انواع گوناگون اسیدهای چرب امگا۳ در رشد چشم ها، مغز و سیستم عصبی نقش مهمی ایفاء می کنند.

نوشیدن شیر اُرگانیک ریسک بیماری قلبی عروقی را کم کردن می دهد

مصرف کافی امگا۳ می تواند زوال عملکرد شناختی را در بین افراد مسن کُند نماید.

واژه های کلیدی: بیماری | ارگانیک | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : blogzz